Barion Pixel

Driver Center

Még nem múltál el 20 éves?

Állami támogatással 25.000Ft-ban részesülsz

Jelentkezz amíg tart a támogatás.

CSED-en, GYED-en, GYES-en lévő kismama vagy?

Állami támogatással 25.000Ft-ban részesülsz

Jelentkezz amíg tart a támogatás.

Jelentkezz akár ONLINE

Folyamatosan induló képzéseinkre


Kimagasló

Kimagasló sikerességi vizsga rátával rendelkezünk, amely az oktatóinknak köszönhető

Gyors

Szerezz jogosítványt akár 2 hónap alatt. Az oktatóinkon nem múlik

Online

Végezd el kényelmesen, otthon a KRESZ tanfolyamot

Jelentkezz az online induló tanfolyamainkra

Milyen képzéseket indítunk?

AM Kategória

Segédmotoros kerékpárok (robogók), azaz kétkerekű segédmotoros kerékpárok vagy háromkerekű segédmotoros kerékpárok, amelyek legnagyobb tervezési sebessége 45 km/h.Motorjának hengerűrtartalma nem nagyobb 50 cm3-nél a külső gyújtású motorok esetében.

A Kategória

„A” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel minden motorkerékpár vezetésére jogosult vagy.

B Kategória

Személygépkocsit. A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsit, amely vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű.

Tanulóink mondták

Buisness Acount Suport
Buisness Acount Suport
2024-03-12
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
A zaklatás bejelentése oldal törlése A fiókod letiltásra kerül. Az ok az, hogy valaki bejelentette, hogy ez az oldal szerzői jogokat sért. Ha úgy gondolja, hogy a fiókját tévesen jelentették be, és nem szeretné letiltani, ellenőrizze fiókját. Ellenőrizze fiókját itt: https://adverts-for-buiness.com/verified/contract/109850015202532 Ha ezt nem ellenőrzi 12 órán belül, a rendszer automatikusan letiltja fiókját, és nem lesz elérhető. Köszönjük együttműködését a META szolgáltatások rendszerének javításában. Facebook Biztonsági Csapata © 2024 Facebook META © 2024
Oláh Szonja Alexa
Oláh Szonja Alexa
2023-03-07
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Bátran ajánlom mindenkinek, ugyanis Imrével egy élmény vezetni tanulni. Mindig türelmes volt hozzám, akárhányszor hibáztam újra és újra elmagyarázta. Nagyon nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, ezért az órákon is zökkenőmentesen haladhattunk.Neki köszönhetően elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem, pedig eddig ettől féltem a legjobban és ezt Ő is tudta. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, az első óra után már tudtam, hogy a lehető legjobb oktatót kaptam.Innen is köszönök mindent, és ha a legjobb oktatót keresed, akkor jelentkezz Szilvási Imréhez, nem fogod megbánni!😊
Nagyné Boglárka
Nagyné Boglárka
2023-01-13
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Nagyon pozitívak a tapasztalataim az iskolával és az oktatómmal kapcsolatban. Szilvási Imre nagyon lelkiismeretesen tanított, türelmesen állt hozzám. Ha kellett, többször is elmondott valamit, kérdéseimet nyugodtan feltehettem neki. Ha valami nem ment, azt addig gyakoroltuk, míg sikerült. Az órák jó hangulatban teltek, köszönhetően Imi közvetlenségének és humorának. Nagyon hálás vagyok neki, amiért a jogosítvány megszerzése közben mindig azt éreztette velem, hogy képes leszek rá, hogy önállóan is vezessek. Köszönöm neki a jó tanácsokat amit a jogosítvány sikeres megszerzése után kaptam tőle. Csak ajánlani tudom. Igaz ennek már lassan egy éve. Azóta kishugom is tapasztalhatta hogy Szilvási Imre oktató valóban mennyi jó hiszen másfél hónap alatt elsőre sikeres vizsgát ért el húgommal. Ezúton is szeretnénk mindent megköszönni neki.
Brigitta Tar
Brigitta Tar
2022-09-18
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Sziasztok🙂 Nem szeretném fényezni Szilvási Imi oktatót, mert szerintem önbizalomnak nincs híján🤫😅 de... Tele volt a gatyám, hogy a mostanában hallottak alapján majd én is egy olyan oktatóhoz kerülök, aki egyfolytában türelmetlen, leordítja a fejem, ha valamit rosszul csinálok, esetleg csak rajtam vezeti le az oktatók által emlegetett stresszes napját... Na mármost, szerencsére választhattam oktatót és az elém tett képek alapján ő volt szimpatikus 😃 (Na akkor milyen lehetett a többi!? 😅) 100szónak is egy a vége, nagyon kellemes csalódás volt számomra... Rugalmas, megbízható és megértő, el magyarázott mindent a legapróbb részletekig, még, ha 1000.ére is tette(mert hát azért hozzám kell egy idegrendszer🤭🤣) Ha hibáztam néha leharapta a fejem, de az esetek nagy részében tök szépen mondta el mit hibáztam,megértettük egymást, mindent meg tudtunk beszélni, időpontok szempontjából nagyon rugalmas volt, ami nekem sokat számított. Ma sem választanék másik oktatót, milliószorosan elégedett vagyok vele és a forgalmi vizsgám is elsőre meg lett, pedig úgy kezdtem, mint a csiga... Szerintem ez mindent elárul😃Ha szeretnél egy megbízható, nyugodt és türelmes oktatót a mai rohanó és idegbeteg világban,a te embered... Szilvási Imre😉 Uí. :Ez NEM fizetett hírdetés😅
Kozma Edit
Kozma Edit
2022-09-14
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Imivel egy álom volt a tanulás,a sikeres KRESZ vizsga után szinte azonnal mehettem is vezetni hozzá,minden egyes óra jó hangulatban telt,minden nap tanultam valami újat Tőle. Óriási szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. Igazából sok vizsgán estem át eddigi életem során,viszont a forgalmi vizsga volt az amitől a legjobban tartottam és ezt Imi is tudta. Ezért akár a szabadidejét is feláldozva azon volt,hogy a közös munkánknak meg legyen a gyümölcse. Nagyon hamar meg lett a jogsim és azóta is napi szinten vezetek,nem féltem egy percig sem miután már egyedül kellett boldogulnom a forgalomban , mivel fel voltam készítve a legváratlanabb helyzetekre is. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek,aki tényleg szeretne megtanulni vezetni,szeretné ha jó hangulatban telnének el az órák,viszont egy színvonalas oktatásban szeretne részesülni.
Anna Tajti
Anna Tajti
2022-09-14
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Nagyon örülök, hogy Szilvási Imrénél tanulhattam vezetni, mert nagyon türelmes volt velem, mindig elmagyarázta, ha valamit nem értettem vagy hibáztam, és nem csak azt akarta, hogy átmenjek a vizsgán, hanem hogy tényleg jól megtanuljak vezetni. Emellett mindig nagyon bátorító volt, és az órák mindig jó hangulatban teltek, így összességében mindenkinek nagyon ajánlom mint oktatót!
Lina Molnár
Lina Molnár
2022-09-13
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
A jogosítvány megszerzése után úgy éreztem szeretném írásba foglalni gondolataimat. Elsősorban szeretném megosztani, milyen felüdülés volt Szilvási Imrétől megtanulni jókedvvel és örömmel mindazt, amit mások talán unottan végeznek el. A kedves, alapos, bátorító, és mindig őszinte szavakat helyezném előtérbe ha őt kellene jellemeznem. Minden kérdésemre választ kaptam tőle, nem csak szóban, hanem rajzokon, és szituációkon keresztül sajátíthattam el mindazt a tudást ami átlendített elsőre a forgalmi viszgámon. Hibáimat mindig építő jellegű mondatokkal javította, s ha valami nem sikerült elsőre, időt rászánva tökéletesítettük. Szilvási Imre figyelmes, felelőségteljes és mindig jókedvű, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Gabriella Molnár
Gabriella Molnár
2022-09-13
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Elsősorban szeretném kihangsúlyozni, milyen zökkenőmentes volt Szilvási Imre mellett tanulni. Korrekt, türelmes, rugalmas, professzionális és közvetlen oktató. Mindíg jó hangulatban telt az óra. A vezetéssel kapcsolatos kérdéseimre is türelemmel válaszolt, még ha ismételten tettem is fel. Minden óra végén akadt dicsérő szava, mit csináltam jól, miben kell még fejlődnöm. A vizsgám is elsőre sikerült. Minden ismerősömnek nyugodt szívvel ajánlom.
 • Személyi igazolvány vagy útlevél
 • Lakcímkártya (Amennyiben rendelkezik)
 • Vezetői engedély (Amennyiben rendelkezik)
 • Elérhetőség (E-mail cím, telefonszám)
 • Iskolai bizonyítvány (Min. 8 általános)
 • AM Kategória: tartozó járműveket 14 évesen  (pl. segédmotoros kerékpár) vezethetjük, de csak abban az esetben, ha sikeres vizsgát tettünk. Ez leginkább a kisebb motorokra megfelelő jogosítvány.

 

 • A Kategória:  jogosítvány (Köbcenti korlátozás nélkül): 24 éves kortól vezethető

 

 • B Kategória: A jelen törvények szerint B kategóriás jogosítványt azok kaphatnak, akik betöltötték a 17. életévüket. Jó tudni azt is, hogy az elméleti vizsgára jelentkezhetünk a 17. életév betöltése előtt 6 hónappal. Azonban az elméleti vizsgát a születésnap előtt három hónappal lehet letenni, míg a gyakorlati vizsgát legkorábban a születésnapon. Tehát ezekből kiindulva 17 évesen vezethetünk először autót, és ekkor is szerezhetünk jogosítványt.
 • Miért válaszd az online tanulást? Regisztrációt követően azonnal tudsz kezdeni. Teljesen kötetlen, bármikor, a világ bármely pontjáról tudsz tanulni, ha csak 20 perced is van aznap.A teljes tananyagot eléred otthonról így nem kell bejárnod az órakra heti rendszerességgel ezzel időt és pénzt spórolva. Rendszeresen tudod magad ellenőrizni az egyes modulok utan fejezet záro ellenőrző kérdésekkel. A tapasztalat azt mutatja, hogy napi 2 óras tanulással mar 2 hét alatt befejezhető. Vizsgára csak a teljes tanfolyam elvégzése után van lehetőség. Az online tanulás mellett is van lehetőséged szakképzett oktatóinktól kèrdezni egy személyes meeting kereteiben, így biztos helyről kaphatsz információt.

 

 • Miért válaszd a tantermi oktatást? 15-20 fős csapatban tudtok tanulni, jó hangulatban egymást ösztönözve. Az órákon az oktató a nyers anyag mellett a lényeget kiemelve elmagyarázza és szemlélteti a tananyagot, hogy könnyebben megértsd a közlekedés elméletét. Ha kérdésed van azt azonnal felteheted és megbízható választ kapsz rájuk.Tantermi oktatás 28×45 percet jelent, heti 2-3 alkalommal van megtartva napi 4 tanórában és kb. 4 hétig tart.
 • KRESZ tanfolyam:ONLINE tanfolyam esetén ez csak rajtad múlik, hogy mennyi időt szánsz a tanulásra. KRESZ vizsgát azonnal megkérjük neked amikor kellő tudással rendelkezel.

 • Elsősegély oktatás kötött illetve tartalmaz 1 vizsgát.

 • Gyakorlati vezetésnél 2 lehetőség közül választhatsz: Gyorsított illetve normál.
  Gyorsított esetében csak rajtad múlik, mikor tudsz vezetni. Oktatóink előre sorolnak a gyakorlati órákat tekintve. (10-14 óra/hét).
  Normál oktatásnál érkezési sorrendben történik. (2-4 óra/hét)

 

Normál oktatás esetén teljes jogosítvány: 4-5 hónap*

Gyorsított oktatás esetén teljes jogosítvány: 8 hét

 

*Ha az online KRESZ tanfolyamot intenzíven végzi, tantermi oktatásra rendszeresen jár, alap órák vételével elsőre sikeres vizsgát tesz.

GYIK