Barion Pixel

Driver Center

Rólunk

Oktatóink

Akik érted vannak!

Szilvási Imre

Szakoktató, tulajdonos

Az életemben mindig meghatározó szerepe volt a járművezetésnek. Azt hiszem, hogy ott kezdődött minden amikor 3 évesen apukám ölében először én kormányozhattam és onnantól kezdve ki sem lehetett szedni az autóból. Mindig én vezethettem az óvoda parkolójában a bejáratig azt a pár métert, ezáltal imádtam minden reggelt amikor mentünk. Akkor eldöntöttem, ha nagy leszek nekem is lesz jogsim és autóm is. Addig is minden alkalmat kihasználtam amikor csak lehetett vezettem, persze földúton, telken, reptéren azaz forgalomtól elzárt területen.

Aztán eljött az én időm, a korhatárt elértem már jelentkeztem is. Járműkezelésben már nem volt nehéz dolgom, az elméleti tudást kellett a gyakorlatba átültetni és ment is minden mint a karikacsapás. Levizsgáztam! Hurrá, óriási szabadságot éreztem, mehettem amerre láttam. Nem kellett többé gyalogolni, buszra várni és nem is kellett már édesanyámékat sem kérném, hogy jöjjenek értem.

Aztán eljött az én időm, a korhatárt elértem már jelentkeztem is. Járműkezelésben már nem volt nehéz dolgom, az elméleti tudást kellett a gyakorlatba átültetni és ment is minden mint a karikacsapás. Levizsgáztam! Hurrá, óriási szabadságot éreztem, mehettem amerre láttam. Nem kellett többé gyalogolni, buszra várni és nem is kellett már édesanyámékat sem kérném, hogy jöjjenek értem.

Jött is az ötlet, suli mellett munka, na de akkor már autóval, így lettem pizzafutár. Óriási élmény volt, egész nap azt csináltam amit szeretek és még fizettek is érte. Én csak vittem a pizzát fülig érő szájjal kocsikáztam.😁 Hát nem megérte? Persze én is csináltam hülyeségeket, de ezekből is tanultam. Rengeteg tapasztalatot szereztem a városi közlekedésről napi 200km és évi 50-60e km mellett 10 éven keresztül. Ez idő alatt megismertem nagyon sok közlekedési szituációt, veszélyes helyzetet és szinte már tudtam, hogy ki hogyan fog reagálni, mi fog történni és én hogyan tudom elkerülni akár a mások által generált rizikós körülményeket.

Jött az újabb ötlet, ha már olyan sokan mondták, hogy jó érzékem van az emberekhez és a tanításhoz, akkor miért ne tegyem ezt is a vezetés, az autó kötelékében. Jelentkeztem is 2017ben. Azóta már sok társamnak adtam a kezébe szabadságot, munkalehetőséget és olyan megszálottságot a vezetés iránt mint ami bennem is van.

Így lettem szakoktató

Joó Roland

Szia! Az autóvezetés iránt érdeklődőknek üzenem: itt vagyok, hogy segítsek nektek megtanulni az alapokat és magabiztosan vezetni a közutakon! Tapasztalt vagyok a gépjárművekkel és a közlekedési szabályokkal kapcsolatban, és nagy örömmel osztom meg veletek tudásomat.

A Suzuki Vitara a járművem, amely kiválóan alkalmas az autóvezetés elsajátítására. Egy megbízható jármű, amely könnyen kezelhető és kényelmes. Az óráimon arra fogok összpontosítani, hogy megértsétek az autóvezetés alapjait és megtanuljátok a biztonságos közlekedés fontos szabályait.

 

Szakoktató

Nincs jogosítványod, de szeretnél megtanulni vezetni? Ne habozz! Gyere, és kezdjük el együtt ezt a kalandot! Azt ígérem, hogy türelmesen és egyénre szabottan foglak tanítani, hogy magabiztosan és önállóan tudj vezetni az utakon. Várom az ügyes kezű és érdeklődő tanulókat, akikkel együtt fedezhetjük fel az autóvezetés varázslatos világát!

Homonnai Dániel

Az autók és a vezetés iránti szenvedélyem már gyerekkorom óta töretlen. Most, hogy befejeztem a tanulmányaimat, és megszereztem az oktatói képesítésemet, alig várom, hogy ezt a lelkesedést megoszthassam veletek is!

Mit kínálok? Egy friss, modern megközelítést a vezetés oktatásához, amely tele van energiával és innovációval. Az óráim során nem csak a szükséges vezetési technikákat fogjátok elsajátítani, hanem egy élménydús és inspiráló környezetben tanulhattok meg magabiztosan vezetni. Számomra az a legfontosabb, hogy minden tanulóm biztonságban érezze magát az úton, és valódi örömet találjon a vezetésben.

Szakoktató

Rugalmasság, türelem és egyéni figyelem – ezeket garantálom mindenkinek, aki nálam tanul. Legyen szó teljesen kezdőkről vagy azokokról, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal, de szeretnének még magabiztosabbak lenni, mindenkinek szívesen segítek.

Csatlakozz hozzám, és tegyük együtt élménnyé a vezetést! Várlak titeket szeretettel az óráimon, ahol közösen dolgozunk azon, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a biztonságos és örömteli közlekedés!

Kérdésed maradt?

Segítünk!

Amennyiben bármi kérdésed felmerül írj nekünk emailt vagy keress minket telefonon 8:00-20:00 között!