Barion Pixel

Driver Center

Jelenleg üres a bevásárlókosár.
Fontos

A fizetés online Barionon keresztül történik. Majd fizetés után töltsd ki a regisztrációs felületet. Fizetésről számlát állítunk ki amelyet emailben kapsz meg. Emailben kapod meg az online oktatáshoz szükséges bejelentkezési adatokat. Ezután máris elkezdheted a kurzust.

Maradt még kérdésed? Hívj minket!

Tanulóink mondták

Buisness Acount Suport
Buisness Acount Suport
2024-03-12
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
A zaklatás bejelentése oldal törlése A fiókod letiltásra kerül. Az ok az, hogy valaki bejelentette, hogy ez az oldal szerzői jogokat sért. Ha úgy gondolja, hogy a fiókját tévesen jelentették be, és nem szeretné letiltani, ellenőrizze fiókját. Ellenőrizze fiókját itt: https://adverts-for-buiness.com/verified/contract/109850015202532 Ha ezt nem ellenőrzi 12 órán belül, a rendszer automatikusan letiltja fiókját, és nem lesz elérhető. Köszönjük együttműködését a META szolgáltatások rendszerének javításában. Facebook Biztonsági Csapata © 2024 Facebook META © 2024
Oláh Szonja Alexa
Oláh Szonja Alexa
2023-03-07
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Bátran ajánlom mindenkinek, ugyanis Imrével egy élmény vezetni tanulni. Mindig türelmes volt hozzám, akárhányszor hibáztam újra és újra elmagyarázta. Nagyon nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, ezért az órákon is zökkenőmentesen haladhattunk.Neki köszönhetően elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem, pedig eddig ettől féltem a legjobban és ezt Ő is tudta. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, az első óra után már tudtam, hogy a lehető legjobb oktatót kaptam.Innen is köszönök mindent, és ha a legjobb oktatót keresed, akkor jelentkezz Szilvási Imréhez, nem fogod megbánni!😊
Nagyné Boglárka
Nagyné Boglárka
2023-01-13
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Nagyon pozitívak a tapasztalataim az iskolával és az oktatómmal kapcsolatban. Szilvási Imre nagyon lelkiismeretesen tanított, türelmesen állt hozzám. Ha kellett, többször is elmondott valamit, kérdéseimet nyugodtan feltehettem neki. Ha valami nem ment, azt addig gyakoroltuk, míg sikerült. Az órák jó hangulatban teltek, köszönhetően Imi közvetlenségének és humorának. Nagyon hálás vagyok neki, amiért a jogosítvány megszerzése közben mindig azt éreztette velem, hogy képes leszek rá, hogy önállóan is vezessek. Köszönöm neki a jó tanácsokat amit a jogosítvány sikeres megszerzése után kaptam tőle. Csak ajánlani tudom. Igaz ennek már lassan egy éve. Azóta kishugom is tapasztalhatta hogy Szilvási Imre oktató valóban mennyi jó hiszen másfél hónap alatt elsőre sikeres vizsgát ért el húgommal. Ezúton is szeretnénk mindent megköszönni neki.
Brigitta Tar
Brigitta Tar
2022-09-18
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Sziasztok🙂 Nem szeretném fényezni Szilvási Imi oktatót, mert szerintem önbizalomnak nincs híján🤫😅 de... Tele volt a gatyám, hogy a mostanában hallottak alapján majd én is egy olyan oktatóhoz kerülök, aki egyfolytában türelmetlen, leordítja a fejem, ha valamit rosszul csinálok, esetleg csak rajtam vezeti le az oktatók által emlegetett stresszes napját... Na mármost, szerencsére választhattam oktatót és az elém tett képek alapján ő volt szimpatikus 😃 (Na akkor milyen lehetett a többi!? 😅) 100szónak is egy a vége, nagyon kellemes csalódás volt számomra... Rugalmas, megbízható és megértő, el magyarázott mindent a legapróbb részletekig, még, ha 1000.ére is tette(mert hát azért hozzám kell egy idegrendszer🤭🤣) Ha hibáztam néha leharapta a fejem, de az esetek nagy részében tök szépen mondta el mit hibáztam,megértettük egymást, mindent meg tudtunk beszélni, időpontok szempontjából nagyon rugalmas volt, ami nekem sokat számított. Ma sem választanék másik oktatót, milliószorosan elégedett vagyok vele és a forgalmi vizsgám is elsőre meg lett, pedig úgy kezdtem, mint a csiga... Szerintem ez mindent elárul😃Ha szeretnél egy megbízható, nyugodt és türelmes oktatót a mai rohanó és idegbeteg világban,a te embered... Szilvási Imre😉 Uí. :Ez NEM fizetett hírdetés😅
Kozma Edit
Kozma Edit
2022-09-14
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Imivel egy álom volt a tanulás,a sikeres KRESZ vizsga után szinte azonnal mehettem is vezetni hozzá,minden egyes óra jó hangulatban telt,minden nap tanultam valami újat Tőle. Óriási szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. Igazából sok vizsgán estem át eddigi életem során,viszont a forgalmi vizsga volt az amitől a legjobban tartottam és ezt Imi is tudta. Ezért akár a szabadidejét is feláldozva azon volt,hogy a közös munkánknak meg legyen a gyümölcse. Nagyon hamar meg lett a jogsim és azóta is napi szinten vezetek,nem féltem egy percig sem miután már egyedül kellett boldogulnom a forgalomban , mivel fel voltam készítve a legváratlanabb helyzetekre is. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek,aki tényleg szeretne megtanulni vezetni,szeretné ha jó hangulatban telnének el az órák,viszont egy színvonalas oktatásban szeretne részesülni.
Anna Tajti
Anna Tajti
2022-09-14
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Nagyon örülök, hogy Szilvási Imrénél tanulhattam vezetni, mert nagyon türelmes volt velem, mindig elmagyarázta, ha valamit nem értettem vagy hibáztam, és nem csak azt akarta, hogy átmenjek a vizsgán, hanem hogy tényleg jól megtanuljak vezetni. Emellett mindig nagyon bátorító volt, és az órák mindig jó hangulatban teltek, így összességében mindenkinek nagyon ajánlom mint oktatót!
Lina Molnár
Lina Molnár
2022-09-13
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
A jogosítvány megszerzése után úgy éreztem szeretném írásba foglalni gondolataimat. Elsősorban szeretném megosztani, milyen felüdülés volt Szilvási Imrétől megtanulni jókedvvel és örömmel mindazt, amit mások talán unottan végeznek el. A kedves, alapos, bátorító, és mindig őszinte szavakat helyezném előtérbe ha őt kellene jellemeznem. Minden kérdésemre választ kaptam tőle, nem csak szóban, hanem rajzokon, és szituációkon keresztül sajátíthattam el mindazt a tudást ami átlendített elsőre a forgalmi viszgámon. Hibáimat mindig építő jellegű mondatokkal javította, s ha valami nem sikerült elsőre, időt rászánva tökéletesítettük. Szilvási Imre figyelmes, felelőségteljes és mindig jókedvű, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Gabriella Molnár
Gabriella Molnár
2022-09-13
ajánljaA Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Facebook.
Elsősorban szeretném kihangsúlyozni, milyen zökkenőmentes volt Szilvási Imre mellett tanulni. Korrekt, türelmes, rugalmas, professzionális és közvetlen oktató. Mindíg jó hangulatban telt az óra. A vezetéssel kapcsolatos kérdéseimre is türelemmel válaszolt, még ha ismételten tettem is fel. Minden óra végén akadt dicsérő szava, mit csináltam jól, miben kell még fejlődnöm. A vizsgám is elsőre sikerült. Minden ismerősömnek nyugodt szívvel ajánlom.